Ilmoitustaulu edestä

Kaipailin pitkään ilmoitustaulua ja sitten yhtenä yönä nukahtamisen rajoilla sain ajatuksen: minun on tehtävä ilmoitustaulu IKEAn pannunalusista. Yhdeksää pannunalusta, muutamia rimanpätkiä, kuumaliimaa ja kahta koukkua myöhemmin taulu oli valmis. Jee.

Ilmoitustaulu edestä

This post is also available in: englanti

2 Responses to “IKEAhack-ilmoitustaulu!”

 1. Samuel Pidgin says:

  Tykkään! Lisää facebookin liketysnapit niin saa helpommin jaettua muillekin tykättäväksi. Vai onko tää taktinen valinta jättäytyä sen ulkopuolelle?

  • ilka says:

   Jee tykkäyksestä!

   Joka postauksen alla on Twitter- ja Facebook-jakonapit. Just nyt niitä tässä tuijottelen. Ne näkyvät tosin vain kirjoituksen omalla sivulla, ei blogivirrassa. On kans mahdollista, ettei ne näy esim. mobiiliselaimilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *