Veli virkkaa pipoja ja on joitakin vuosia myynyt niitä erilaisissa käsityömyyjäisissä. Jouluksi 2010 tein hatuille sivut: www.kesarra.fi.

Suurin työ oli hattujen kuvaamisessa ja käsittelyssä: kun on tavallista pipoa, virkattua lippapipoa ja pipoa tupsulla ja lukuisia värejä, niin lopulta kuvattavana oli iso kasa hattuja. Jokainen piti irroittaa taustastaan ja tarkistaa värisävyt. Ihan hyvät tuotekuvat tuli näin ensikertalaiselta tuotekuvaajalta.

Sivujen tekemiseen kokeilin opetella WordPressiä, mutta kiireisen aikataulun vuoksi tein sivut kirjoittamalla html:t ja CSS:t käsin Notepad++:lla.

Kesarra.fi-sivuilla voi selailla pipoja ja tehdä tilauksen haluamastaan väriyhdistelmästä. Hienoja kuin mitkä! Ja lämpimiä!

Hatut Pekka Helo. Kesarra-saitin ja printtituotteiden piirrokset Mikael Syrjälä.Kotistudion versio 2. Huomattua:

  • Valkoinen heijastinlevy pään pimeällä puolella auttaa valtavasti valottamaan pään tasaisesti
  • Varjojen välttämiseksi kannattaa kohde ottaa kunnolla irti taustasta, jos vain mahdollista. Mulla oli helppoa, kun saatoin rajata päät kaulasta poikki.
  • IKEAn pikkuspotit ja rikkakihvelit ovat tosi hyviä ja muunneltavia kuvausvaloja! Taustan valaisemiseen puhki tarvittiin paljon enemmän valoa, eivätkä spotit enää riittäneet. Sain lainaan kaksipolttimoisen raksahalogeenin (ei kuvassa) ja johan toimi.

Valmis edustuskuva Petrolero-hatusta violetilla tupsulla ja lipalla. (Kuvan hattu 34 euroa! Ilman lippaa ja tupsua 26 euroa! Tilaa, niin Pekka virkkaa!)

Sivusto osoitteessa www.kesarra.fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *