kylkiviiva-lahjelenkit_01_w900

Kierrätysmateriaalista valmistetut lahjelenkit pitämään lahkeet nipussa pyöräillessä. Joustava ja sopivan nahkea kumi pysyy hyvin paikallaan ja heijastin lisää näkyvyyttä.

Valmistettu käytetystä polkupyörän sisäkumista ja käytetystä huomioliivistä, tarrakiinnitys.

kylkiviiva-lahjelenkit_02

 

4 Responses to “Lahjelenkit”

 1. Stretch says:

  Whoa, things just got a whole lot eareis.

  • Jeneva says:

   janganlah orang melayu jadi bodoh!PM tu orang melayu dan ambil berat tentang perpaduan melayu dan masih tak faham perkara yang teta.rariTerlslu fanatik kepada individu tertentu ,negara diperintah oleh bangsa lain barulah menyesal.

  • Best Food, atmospher and service of any resturant . Rated number 1 in the united states. Racheal Ray needs to get the muffin man and his crew on her show. A most for everyone to see. I am from the Gulf coast. Pensacola, Florida.

 2. http://www./ says:

  Ik ben niet de grootst metal fan, maar zelfs ik weet dat de (overigens heerlijke) plaat van Slayer “Reign in Blood” heet. Maar voor de rest begrijp ik het verhaal van Dimitri Lambermont helemaal ! Metal (en vele andere soorten muziek) zijn gewoon niet “Music for the masses.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *